П`ятниця, 19.04.2024, 02:38
Здолбунівська районна спілка підприємців
| RSS


Меню сайту
Форма входу
Реклама

реклама

Пошук





Головна » 2014 » Грудень » 10 » Для платників, які бажають в наступному році перейти на спрощену систему оподаткування: 16 грудня – останній день подання заяви
11:03
Для платників, які бажають в наступному році перейти на спрощену систему оподаткування: 16 грудня – останній день подання заяви

Платникам податку, які бажають перейти із загальної системи оподаткування на спрощену з 2015 року, необхідно подати до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу заяву про застосування спрощеної системи оподаткування. До поданої заяви додається розрахунок доходу за попередній календарний 2014 рік.

Такий суб'єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування один раз протягом календарного року.

Перехід на спрощену систему оподаткування суб'єкта господарювання може бути здійснений за умови, якщо протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, тобто за 2014 рік, суб'єктом господарювання дотримано вимоги, встановлені в пункті 291.4 статті 291 Податкового кодексу України.

Форма заяви про застосування спрощеної системи оподаткування затверджена наказом Міністерства фінансів України від 20.12.2011 р. № 1675 «Про затвердження форми свідоцтва платника єдиного податку та порядку видачі свідоцтва, форми та порядку подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та форми розрахунку доходу за попередній календарний рік».

Разом з тим, нагадуємо, що подання звітності в електронному вигляді — це сучасний, доступний кожному платнику метод подання звітності, який має безліч переваг перед паперовим.

Електронний цифровий підпис можна безкоштовно отримати в АЦСК ІДД, представництва якого знаходяться в кожній податковій інспекції, зокрема, Деснянське представництво АЦСК ІДД знаходиться в приміщенні ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві по :вул. Закревського, 41, кім. 119. Консультації можна отримати у фахівців представництва за телефоном (044) 530-04-61.

Переглядів: 458 | Додав: zrsp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Реклама

Архів записів
Друзі сайту
Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У разі передруку матеріалів посилання на zrsp.at.ua обов'язкове.

Copyright MyCorp ©2009 2024