Четвер, 28.03.2024, 11:47
Здолбунівська районна спілка підприємців
| RSS


Меню сайту
Форма входу
Реклама

реклама

Пошук





Головна » 2016 » Травень » 28 » Звернення до Генерального прокурора України Ю.В. Луценка щодо забезпечення прямого зв'язку з підприємцями
21:04
Звернення до Генерального прокурора України Ю.В. Луценка щодо забезпечення прямого зв'язку з підприємцями

Генеральному прокурору України

Ю.В. ЛУЦЕНКУ

Шановний Юрію Віталійовичу!

Ми, малий та середній бізнес, стояли разом з Вами на Майдані під час Революції Гідності для звільнення економіки та підприємництва від корупції, для захисту права власності в Україні, для створення можливостей новим інвестиціям, новим робочим місцям та достойного рівня життя громадян України.

Але за два роки, що минули, суди продовжують виносити рішення з порушенням законних прав, контролюючі органи продовжують зловживати наданими їм законом можливостями, правоохоронні органи захищають не наші права, а свої корупційні можливості. В Україні все ще визначальним є не закон, а корупційні зв'язки. Корупційний податок у вартості українського виробництва значно вище за розміром, ніж усі державні і місцеві податки та внески разом. І саме через це закриваються робочі місця, а бізнес іде в тінь.

Сьогодні Ви очолили Генеральну прокуратуру України і маєте усі можливості, щоб зупинити свавілля правоохоронних та контролюючих органів, то ж ми звертаємось до Вас за захистом. Просимо забезпечити прямий зв'язок Вас, Генеральної прокуратури України, з нами, підприємцями з різних галузей економіки та областей України.

Просимо Вас забезпечити швидкий зв'язок та об'єктивну реакцію на звернення нашого представника, нашого адвоката, яким рішенням Загальних Зборів Всеукраїнського об'єднання малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ» від 20.05.2016 року делеговано Мальовану Оксану Анатоліївну, яка з 2005 року працювала в різних підприємницьких представницьких органах, з моменту заснування і до цих пір приймає участь у роботі ГО «ФОРТЕЦЯ».

Впевнені, що якісна співпраця Генеральної прокуратури України з адвокатом бізнесу забезпечить відновлення справедливості, гарантії захисту права власності та суттєво зменшить корупцію в правоохоронних та контролюючих органах.

Всеукраїнське об'єднання малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ» було створене організаторами Податкового майдану у 2010 році, об'єднує сьогодні 63 громадських об'єднання та охоплює понад 100 000 підприємців.

Переглядів: 491 | Додав: zrsp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Реклама

Архів записів
Друзі сайту
Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У разі передруку матеріалів посилання на zrsp.at.ua обов'язкове.

Copyright MyCorp ©2009 2024