Четвер, 02.05.2024, 00:44
Здолбунівська районна спілка підприємців
| RSS


Меню сайту
Форма входу
Реклама

реклама

Пошук





Головна » 2015 » Січень » 9 » Єдиний податок з першого січня 2015 року
19:35
Єдиний податок з першого січня 2015 року

ГУ ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що  ставки єдиного податкудля платників груп 1–2 встановлюються у відсотках до розміру мінімальної заробітної плати, установленої законом станом на 1 січня податкового (звітного) року, а для групи 3 (до якої ввійшли як фізособи, так і юрособи) — у відсотках до доходу (відсоткові ставки).

Для платників єдиного податку 1 групи фіксована ставка єдиного податку встановлюється в межах до 10% від розміру мінімальної зарплати, тобто до 121,80 грн. за календарний місяць.

Для платників єдиного податку 2 групи фіксована ставка єдиного податку встановлюється  в межах до 20% розміру мінімальної зарплати, тобто дo 243,60 грн. за календарний місяць.

Для платників єдиного податку 3 групи відсоткові ставки зменшилися майже вдвічі і з 01.01.2015 року становлять:

· 2% доходу — за умови окремої сплати ПДВ;

· 4% доходу — у разі включення ПДВ до складу єдиного податку.

Для платників єдиного податку 4 групи (сільгоспвиробники) розмір ставок податку з 1 га сільськогосподарських угідь та/або земель водного фонду залежить від категорії (типу) земель, їх розташування й становить (у відсотках бази оподаткування):

·для ріллі, сіножатей і пасовищ

(окрім ріллі, сіножатей і пасовищ, розташованих у гірських зонах і на поліських територіях, а також ріллі, сіножатей і пасовищ, що перебувають у власності сільськогосподарських товаровиробників, які спеціалізуються на виробництві (вирощуванні) та переробці продукції рослинництва на закритому ґрунті, або надані їм у користування, у тому числі на умовах оренди) — 0,45;

· для ріллі, сіножатей і пасовищ, розташованих у гірських зонах і на поліських територіях, — 0,27;

· для багаторічних насаджень (окрім багаторічних насаджень, розташованих у гірських зонах і на поліських територіях) — 0,27;

· для багаторічних насаджень, розташованих у гірських зонах і на поліських територіях, — 0,09;

· для земель водного фонду — 1,35;

· для ріллі, сіножатей і пасовищ, що перебувають у власності сільськогосподарських товаровиробників, які спеціалізуються на виробництві (вирощуванні) та переробці продукції рослинництва на закритому ґрунті, або надані їм у користування, у тому числі на умовах оренди, — 3.

Переглядів: 563 | Додав: zrsp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Реклама

Архів записів
Друзі сайту
Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У разі передруку матеріалів посилання на zrsp.at.ua обов'язкове.

Copyright MyCorp ©2009 2024