Четвер, 28.03.2024, 20:57
Здолбунівська районна спілка підприємців
| RSS


Меню сайту
Форма входу
Реклама

реклама

Пошук





Головна » 2015 » Червень » 23 » Рівненські «базарники» проти касових апаратів: підприємці вийдуть на майдан
17:07
Рівненські «базарники» проти касових апаратів: підприємці вийдуть на майдан

Більше півтисячі торговців з рівненських ринків планують у четвер 25 червня о 18.00 вийти на майдан Незалежності. Підприємці приєднаються до «Маршу соціальної справедливості», який організовують представники ВО «Свобода». І разом із іншими вони збираються висловити своє невдоволення діями чинної влади.

 

Учасники маршу виступають проти «грабіжницьких» комунальних тарифів, проти торгівлі землею сільськогосподарського призначення, продажу стратегічних державних підприємств та тиску на малий і середній бізнес.


У прес-службі рівненської обласної організації ВО «Свобода» повідомили, що подібні акції пройшли вже у більше як десяти обласних центрах та невеликих містах України. У кожному із них бере участь лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

 

В Рівному до Маршу мають приєднатися і представники малого бізнесу. Зокрема, підприємці, які торгують на місцевих ринках.

 

- Люди виступають проти того, що ВРУ у першому читанні прийняла законопроект, яким скасувала для дрібних підприємців спрощену систему оподаткування і тепер планують ввести касові апарати, - говорить керівник прес-служби Рівненської обласної організації ВО «Свобода» Євген Іванішин. – Люди виступають проти цього. Підприємці написали навіть відповідне звернення народному депутату від Рівненщини Олегу Осуховському і зібрали за півтори години під ним понад 600 підписів. Підприємці, які і без того ледве зводять кінці з кінцями, вимагають скасувати ініціативу по касових апаратах для дрібного бізнесу і повернутися до спрощеної системи оподаткування, як це було досі.

*

Переглядів: 380 | Додав: zrsp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Реклама

Архів записів
Друзі сайту
Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У разі передруку матеріалів посилання на zrsp.at.ua обов'язкове.

Copyright MyCorp ©2009 2024