Субота, 20.04.2024, 00:27
Здолбунівська районна спілка підприємців
| RSS


Меню сайту
Форма входу
Реклама

реклама

Пошук





Головна » 2015 » Червень » 26 » У Рівному відбувся мітинг «Соціальної справедливості»
20:26
У Рівному відбувся мітинг «Соціальної справедливості»

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» згуртувало  людей на майдані Незалежності для того, щоб разом висловити своє разюче ні необґрунтованому завищенню тарифів на комунальні послуги та виступити проти  недолугих дій Уряду у сфері соціальної політики.  До мітингу долучився народний депутат від Рівного Олег Осуховський, а також голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Вони виступають проти продажу стратегічних підприємств, торгівлі землею сільськогосподарського призначення та необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Терпець людей уривається. Свої думки вони висловлюють під час мітингу. Підтримують народні настрої і представники Всеукраїнського об’єднання «Свобода», лідер політичної сили Олег Тягнибок та народний депутат від Рівного Олег Осуховський.

Олег Осуховський, народний депутат України: 

- Пройшло більше року після Революцій Гідності, але, на жаль, в Україні нічого не змінюється, не проводиться реформа, корупція, яка існувала за режиму Януковича, існує далі. Малий і середній бізнес не розвивається, а нищиться. Зокрема, рівненські підприємства постійно приїздять на пікетування Верховної Ради України, податкової. Вимагають  приймати ті закони, які будуть розвивати малий і середній бізнес в Україні. Бо це запорука майбутнього в Україні. Ці галузі можуть врятувати і економіку України, і економічну ситуацію.

Нагадаємо, не так давно Олег Осуховський був відсторонений від обов’язків керівника робочої групи з перевірки можливих зловживань і порушень у державному секторі економіки. Адже нардеп озвучив нові дані щодо багатомільярдних зловживань у фінансовому та аграрному секторах.

Олег Тягнибок, голова ВО «Свобода»:

- І саме через те, що Осуховський не тільки знайшов відповідну кількість документів і підтверджень фактам корупції, які озвучив Гордінко, а ще й через те, що його діяльності призвела до того, що йому приносили і доводили нові додаткові факти і він їх почав озвучувати. Моментально, представники тих політичних сил, які сьогодні входять в коаліцію для того, щоб не виносити сміття з хати і не дати можливість Осуховському виступити з тими матеріалами з трибуни Верховної Ради, вони тихенько, коли Осуховський вийшов до преси давати коментар, вони без його присутності, маючи більшість, переобрали його і пізніше по тихеньку всю цю справу почали ховати під сукно.

Проте, депутати «Свободи» й далі вимагають, щоб по цьому питанню була створена тимчасова слідча комісія і Генпрокуратура детально дослідила оприлюднені матеріали. Турбують депутатів і питання тарифів, адже для людей це непосильна ноша.

Олег Осуховський, народний депутат України:

- Коли підвищення для населення в 5-6 разів потрібно платити більше за газ. Це не справедливо, коли Україна видобуває близько 20 мільярдів кубів свого власного видобутку газу. А «Нафтогаз»  цей газ, який передбачений для населення, він продає комерційним структурам, а дорогий російський, продає для українського населення. Це є несправедливість.

То ж населення повинне отримувати газ власного видобутку, який якісніший та дешевший, вимагає «Свобода». Також потрібно відмовитися від всіх посередників і заборонити приватизацію підприємств та структур, які напряму пов’язані з енергетичною сферою. 

Переглядів: 527 | Додав: zrsp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Реклама

Архів записів
Друзі сайту
Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У разі передруку матеріалів посилання на zrsp.at.ua обов'язкове.

Copyright MyCorp ©2009 2024