Субота, 20.04.2024, 16:27
Здолбунівська районна спілка підприємців
| RSS


Меню сайту
Форма входу
Реклама

реклама

Пошук





Головна » 2015 » Травень » 30 » Звернення до підприємців України
19:57
Звернення до підприємців України

28 грудня в поспіху та під тиском, депутати Верховної Ради прийняли зміни до Податкового кодексу, що погіршили умови ведення бізнесу в Україні. Серед них — норма про обов'язкове використання касових апаратів, яка виносить малий бізнес за межу виживання. Цей закон зобов'язує підприємців на єдиному податку нести непомірні для них витрати, збільшує адміністративно-корупційний тиск та нівелює переваги спрощеної системи оподаткування.

З лютого через акції та круглі столи малий бізнес намагається донести до влади свою позицію. Розроблений законопроект 1718, який відміняє обов'язкове використання РРО. Та цей законопроект блокується лобістами великих торгівельних мереж. Уряд та Верховна Рада діє проти малого та середнього бізнесу як це було за часів Азарова. Єдиний спосіб зупинити РРО та зберегти спрощену систему - вийти на площі.

2 червня акції зі спільними вимогами пройдуть в десятках міст України. 3 червня о 14:00 біля Верховної Ради пройде загальнонаціональна акція.

Ми, малий та середній бізнес, відстояли єдиний податок та своє право на легальне ведення бізнесу на Податковому Майдані. Ми своїми силами та за свій кошт підтримували Майдан Ґідності та бійців АТО. Сьогодні ми виходимо щоб продемонструвати суспільству гостроту проблеми РРО та не дати владі підмінити необхідні економічні реформи їх імітацією. Закликаємо долучитись до акцій у вашому місті та прийняти участь у загальнонаціональній акції. Тільки солідарность підприємців малого та середнього бізнесу не дасть знову віддати України на відкуп олігархічному капіталу.

3 червня, 14:00, Верховна Рада Проти РРО! За право вільно працювати у власній країні!

Громадські організації та профспілки підприємців

Переглядів: 452 | Додав: zrsp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Реклама

Архів записів
Друзі сайту
Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У разі передруку матеріалів посилання на zrsp.at.ua обов'язкове.

Copyright MyCorp ©2009 2024